Nº SOCIS/ES 79

T'agradaria que el subministrament de la teua casa o empresa procedira íntegrament d'energia renovable, assequible, no contaminant i de proximitat?

> Contracta energia neta

Què és l'energia verda i de proximitat?

L'energia verda o energia renovable és aquella que s'obté de fonts naturals i inesgotables, com la solar, que és la que produïm en Sapiens Energia. És a les mans de cadascun de nosaltres ajudar a la preservació i benestar del planeta, utilitzant energia neta en la nostra vida i la nostra labor diària. és la que certifica que la nostra energia és 100% verd i és la que posem a la disposició de tots els nostres socis. L'energia de Sapiens Energia prové d'instal·lacions solars fotovoltaiques situades en les teulades dels habitatges o comunitats de veïns i sempre és de proximitat. Arriba fins als usuaris a un preu just, sense intermediaris ni sobrecostos. Saben, en tot moment, per la qual cosa estan pagant.

Avantatges de contractar Energia Verda

Llum neta, assequible, no contaminant i de proximitat

> T'agradaria que calculem quant pots estalviar en la teua factura anual?

Llum neta

Contracta energia verda i no contaminant, d'origen 100% renovable certificada.

Preus Justos

Sempre entendràs pel que estàs pagant, sense serveis addicionals que no necessitis.

Sense Sobrecostos

No fa falta pagar més per consumir energia verda certificada.

Seguretat

El subministrament està garantit, ja que la xarxa elèctrica no canvia.

Transparència

Sempre al servei dels socis. Sense permanència ni ofertes especials per a nous socis.

Sense ànim de Lucre

Els beneficis es reinverteixen al 100% per a generar impacte social, ambiental i econòmic positiu.

Estalvia fins a un 30% en la teva factura de la llum

Uneix-te ara a SAPIENS i a la nostra TARIFA DOMÈSTICA

Energia 100% verda certificada

Sense permanència mínima ni serveis addicionals

A preu de cost

Fórmules per a contractar energia neta i més econòmica

PACK SOCI TARIFA DOMÈSTICA

Energia de 100% renovable certificada
Sense permanència ni serveis addicionals
Estudi d'optimització de tarifa gratuït
Accés a serveis específics per a socis

Energia a preu de cost
Potència a preu oficial
+ 0,014 €/kWh

FES-TE SOCI

PACK CLIENT TARIFA DOMÈSTICA

Energia de 100% renovable certificada
Sense permanència ni serveis addicionals

Energia a preu de cost
Potència a preu oficial
+ 0,02 €/kWh

FES-TE CLIENT

FAQs

Preguntes Freqüents

Que és Sapiens?

Sapiens és una Cooperativa de consumidors i treballadors sense ànim de lucre. La nostra missió és apoderar als membres de la comunitat en ser usuaris actius del model energètic, utilitzant, produint i desplaçant-se amb fonts d’energia neta.

Què ens fa diferents?

La majoria de companyies elèctriques se centren en potenciar l’ús d’energia i maximitzen la contractació de potència que els seus clients fan. Contractacions opaques amb serveis addicionals pels quals ni saps estàs pagant. I és que, quanta més energia consumeixes, ells més beneficis generen. Nosaltres, volem canviar les regles de joc. En Sapiens no pensem en clients, sinó en usuaris. Impulsem un ús eficient i sostenible de l’energia a través de comercialització d’energia verda. Un model on els usuaris lliuren en tot moment pel qual estan pagant i siguin conscients de l’energia estan utilitzant i del seu origen. Nosaltres busquem companys de viatge que des dels seus hàbits en el consum d’energia impulsen la transició cap a una societat més verda que respecti les limitacions de recursos del nostre planeta i on les persones estiguem en el centre i puguem participar i decidir per a maximitzar l’impacte net positiu (social, mediambiental i econòmic) de la nostra gestió energètica.

Si tots contractem energia verda, tindrem garantit el subministrament?

La realitat és que pensant en el total de la demanda avui dia no és possible subministrar tota l’energia d’origen renovable. Tan sols el 40.8% de l’energia proveeix de fonts NETES. Per això, també estem Treballant en Altres línies d’Acció com l’autoconsum (compartit o individual), la mobilitat elèctrica o la generació de Comunitat energètiques locals per a promoure la producció renovable.
De QUALSEVOL manera, si com a Consumidors Tots ENS mobilitzéssim i exigim energia certificada d’origen renovable, no creus que canviarien les coses? Tots junts, Podemos
T’apuntes?

Algun dubte?

Si no trobes la info que necesites o et queda algun dubte per favor contacta amb nosaltres i t`ho intentarem aclarir personalment.