Nº SOCIS/ES 79

Fes-te soci de Sapiens i forma part de la transició energètica

Quins beneficis t'aportarà ser soci de Sapiens Energia?

Si eres una persona, col·lectiu, organització o entitat pública que creus que un altre model energètic més eficient, sostenible, econòmic i just és possible, amb base en les energies renovables, aquest és el teu projecte:

  • T convertiràs en agent de la transició energètica
  • Contribuiràs a la lluita contra el canvi climàtic i a avançar en els objectius de l'Agenda 2030
  • Generaràs impactes positius en el teu entorn social i econòmic
  • Obtindràs un preu just i transparent en el teu subministrament elèctric, amb estalvis en les teues factures des del primer dia
  • Tindràs poder de decisió, amb veu i vot, en la gestió de la cooperativa
  • Podràs participar de manera activa en grups de treball

Associa’t

Forma part de la comunitat

Mira que diuen altres Sapiens!

Arancha, Estivella

“Formar part de la Comunitat Sapiens i conéixer les persones que formen part, em fa recuperar l´esperança de que estem en el camí correcte per impulsar els canvis necessaris front al canvi climàtic i no deixar a ningú darrere”

Toni, Burjassot

"Sóc soci de Sapiens, perquè treballem per fer possible el nostre lema, "l'energia en mans de la gent", per a autoproduir i consumir la nostra pròpia energia, gestionant-la de manera democràtica, col.lectiva i participativa".

Rosa, Canet de Berenguer

“Estic molt contenta amb formar part d`aquesta comunitat amb persones tan diferents. Aquesta està sent una experiència molt enriquidora on estic podent participar en donar pasos per empoderar el meu poble...”

Tomás, Valencia

"Espere poder aportar a la comunitat el poc o molt que sé sobre sistemes energètics, gestió comunitària i transició energètica. Sapiens és tota una oportunitat per apendre i de fer realitat la transformació del model energètic per un més inclusiu, renovable i net."

FAQs

Preguntes Freqüents

Què és Sapiens?

Sapiens Energia és una Cooperativa sense ànim de lucre. La nostra missió és apoderar als membres de la comunitat perquè puguin convertir-se en usuaris actius del model energètic, utilitzant, produint i desplaçant-se amb fonts d’energia neta.

Qui pot ser Soci?

Pot ser soci/a de la cooperativa qualsevol persona o particular, cooperativa, empresa, associació, fundació, Universitat o organisme públic. I per a fer-ho, només necessites emplenar el formulari i fer una aportació de 100€ al capital social, una sola vegada, sense quotes i retornables en cas que desitgi deixar de ser soci de la cooperativa.

Quins són els riscos de ser Soci?

El soci/a de Sapiens no tindrà cap responsabilitat patrimonial ni legal. Si la cooperativa entrés en suspensió de pagaments, l’únic risc per a la persona sòcia podria ser, com a màxim, perdre l’aportació econòmica al capital social (100 €).

Algun dubte?

Si no trobes la info que necesites o et queda algun dubte per favor contacta amb nosaltres i t`ho intentarem aclarir personalment.