Nº SOCIS/ES 79

Ser 'Sapiens' implica una actitud davant la vida i la inquietud per construir un món millor per a totes les persones. Impulsem junts el canvi energètic?

Somnis que ja són realitat: Cooperatives d'Energia i Energia Verda

Fa uns anys vam tindre un somni: les comunitats energètiques com a alternativa al sistema d'energia tradicional. Un model en el qual l'energia està en mans de la gent i que, al seu torn, genera impactes positius sobre l'entorn, social i mediambiental. Hui, aquest somni ja és una realitat i ens trobem davant la gran oportunitat de canvi.

Disposem del coneixement, l'experiència i la tecnologia per a abordar amb garanties la transició. Som capaços d'aconseguir un món més sostenible, per a hui i per a demà, a través de la generació i l'ús responsable de l'energia.

Ens van contar que el sector de l'energia estaria sempre en mans d'uns pocs i que només hi havia una única manera de fer les coses. Hem demostrat que aquest argument ja no és vàlid. Ara, tenim l'oportunitat única de produir i emprar la nostra pròpia energia neta, sostenible i a un preu assequible.

L'avanç del nou model energètic verd i sostenible depén només de VOLUNTAT

En Sapiens, creiem fermament en això i actuem en conseqüència.

Treballem de manera innovadora i sostenible, amb solucions dissenyades i adaptades a les necessitats reals en cadascun dels nostres projectes, per a accelerar la transició energètica. Un nou paradigma que només pot aconseguir-se sobre la base de la col·laboració i les aliances entre agents.
> Codi ètic i de conducta de Sapiens Energia

Si eres una persona que creu que és possible un món millor per a tots i lluita per a aconseguir-lo

Si eres una persona crítica, que s'atreveix a qüestionar el que sempre ens han comptat

Si prefereixes informar-te, analitzar i, a partir d'ací, prendre les teues pròpies decisions

Si estàs sempre obert a aprendre i a compartir l'aprés, per a aconseguir un benefici comú

Si creus que la suma de voluntats i esforços portarà a un altre model econòmic i social

Com puc unir-me a la comunitat de Sapiens?

Totes les persones i organitzacions podem ser part del canvi cap a un nou model energètic més sostenible. TU tries la forma amb la qual vols implicar-te.

Formar part de la base de socis

Sapiens és una entitat sense ànim de lucre on pots tindre veu, vot i participar en l'estratègia de transició energètica del teu municipi, amb impacte positiu en el medi ambient, mentre estalvies en les teues despeses energètiques. Presa el control de la teua pròpia energia!

> Et sumes a la revolució energètica?

Comunitat energètica local

T'agradaria que el teu municipi, comunitat de veïns o àrea empresarial fóra energèticament sostenible i autosuficient? T'acompanyem en aquest procés. Pots unir-te a una de nostres CEL en marxa o impulsar una nova amb Sapiens.

> Parlem sobre autoconsum col·lectiu?

Energia verda o Autoconsum

Vols produir energia 100% renovable, eficient i sostenible en la teua llar o empresa? T'assessorem sobre les teues possibilitats. També pots contractar el subministrament d'energia 100% sostenible, de manera senzilla i amb important estalvis en la teua factura.

> Dissenyem solucions adaptades a tu

InVERDsor amb impacte

Estàs interessat a invertir en energies renovables? Junts podem arribar més lluny. Els nostres projectes d'energia verda i de proximitat garanteixen una rendibilitat econòmica atractiva, al mateix temps que generen impactes positius, socials i mediombientales.

> Descobreix les oportunitats

El nostre equip: font d'energia renovable

Ens encantaria que formares part del nostre equip i així generar aqueix “bon rotllo renovable” que tanta falta fa en aquests temps. Et presentem a part del nostre equip:

LINKEDIN

Juan Sacri

Expert en Energia

"Tecnologia i persones de la mà per a aconseguir energia assequible i neta per a tots. Apassionat a connectar els punts entre la part tècnica, social i econòmica"

LINKEDIN

Javier Alandes

Sostenibilitat Econòmica

"L'oportunitat d'impulsar un projecte d'impacte social, amb persones que també volen aportar el seu granet d'arena per a un canvi positiu en la manera d'entendre l'energia i la nostra relació amb ella"

LINKEDIN

Araceli Rodriguez

Co-creació & Innovació Social

"Implicar les persones i crear comunitats cohesionades i unides per un propòsit comú, és clau si volem ser capaços de guanyar la lluita contra el canvi climàtic"

LINKEDIN

Angela Sabio

Disseny

"Utilitzar les eines digitals per a empoderar a les comunitats creant un marc participatiu; menys disrrupción i més escoltar"

LINKEDIN

Javier Cervera

Innovació

"El futur de l'energia s'escriu escoltant l'usuari qui és l'actor principal. Com prosumidor i experiència en el camp de l'energia farem créixer la realitat de Sapiens Energia"

LINKEDIN

Olivia Fontanillo

Comunicació i Sostenibilitat

"Disposem del coneixement i la tecnologia per a evolucionar a un model energètic eficient, sostenible i assequible, amb impactes positius en la societat i el medi ambient. Les claus: voluntat i aliances"

Tu pots convertir-te en agent actiu del canvi. Quants més siguem, major serà l'impacte positiu.

T'esperem!! Telefona'ns al 900 877 120 o escriu-nos i ens posarem en contacte amb tuAlgun dubte?

Si no trobes la info que necesites o et queda algun dubte per favor contacta amb nosaltres i t`ho intentarem aclarir personalment.