Nº SOCIS/ES 46

Facilitem la creació de comunitats locals d'energia solar

> Saber més!

Sapiens: L’Energia en mans de la Gent

Com funciona?

Ser Soci de Sapiens

Sapiens és una entitat sense ànim de lucre on pots tenir vot, veu i participar de la transició energètica al teu municipi amb impacte al medi ambient, el teu poble al mateix temps que estalvies. Forma part del canvi.

> Saber més

Comunitat Energètica

¿T´agradaria que el teu poble o barri fóra energèticament sostenible i autosuficient? Ens fa molta il·lusió poder ajudar-te a impulsar una comunitat energètica al teu entorn.

> Saber més

Autoconsum

Produeix la teua propia energia neta d´una manera senzilla, estalvia a la factura elèctrica al mateix temps que contribueixes al desenvolupament sostenible.

> Saber més

Contractar la llum

Utilitza energia neta amb certificació d´orige renovable 100% a preu de cost i sense serveis addicionals. A Sapiens Energia sempre sabràs pe´l que pagues. Reinvertim els nostres beneficis als pobles on la nostra comunitat està present.

> Saber més

Invertir en Renovables

Perquè junts podem arribar més lluny. Suma´t a la lluita contra el canvi climàtic formant part del finançament dels nostres projectes. Amb el finançament col·lectiu, fem accessible la rendibilitat dels nostres projectes als xicotets estalviadors.

> Saber més

Vehicle elèctric compartir

¿Utilitzes més de 2.5 hores a la setmana el cotxe? Si la resposta és NO, segur que t´interessa compartir un dels nostres vehicles elèctrics amb els veïns del teu poble. ¿T´ajudem?

> Saber més

Creant una xarxa d´usuaris conscients i empoderats que creen i gestionen la seua energía

> Suma't

LA DIVERSITAT SUMA

Juguem en equip?

LINKEDIN

Javier Alandes

Sostenibilitat econòmica

“l'oportunitat d´impulsar un projecte d'impacte social, amb persones que també volen aportar el seu granet de sorra per a un canvi positiu en la manera d'entendre l'energia i la nostra relació amb ella"

LINKEDIN

Araceli Rodriguez

Co-creació & Innovació Social

“implicar a les comunitats locals en el disseny i gestió de les sol.lucions necessaries en la lluita contra el canvi climàtic”

LINKEDIN

Juan Sacri

Expert en energia

“Innovació en el sector energètic per a aconseguir energia assequible i neta per a totes, conectant els punts entre les parts tècniques, socials i econòmiques.”

LINKEDIN

Angela Sabio

Comunicació i Disseny

“Emprar les eines digitals per a empoderar a les comunitats creant un marc participatiu; menys disrrupció i més escoltar.”

LINKEDIN

Javier Cervera

Innovació

"El futur de l´energia s´escriu escoltant a l´usuari qui és l´actor principal. Com a prosumidor i l´experiència en el camp de l´energia anem a fer crèixer la realitat de Sapiens Energia."

Finançament col.lectiu d´instalacions d’autoconsum de manera col·lectiva al teu poble.

> Suma't

Cóm puc participar?

Plans i modalitats

Soci

Amb una aportació mínima ja pots començar a gaudir de tots els beneficis i serveis de la comunitat energètica de referència a la CV. Pren el control de la teua energia!

> Associa’t

InVERDsor

Vols invertir en energies renovables? Assesorem i oferim una bona rentabiliat asociada a inversións en projectes verds i de proximitat. Ideal per a xicotets estalviadors.

> Informa't

Col·laborador

Eres Instal.lador, formador o productor d’energies renovables? Vols impulsar projectes amb renovables al teu municipi, empresa o veïnat? podem ajudar-nos! unint forces.

> Saber més

Qué estem fent?

Impulsem projectes de proximitat

al salseo!

Vols estar al dia de tot?

Subscriu-te als nostres canals si vols estar al dia en: últimes novetats al sector energètic, els nostres esdeveniments, serveis, projectes sapiens...

Fill out my online form

Canal de noticies de Telegram

Bla Bla Bla

Què diuen de nosaltres?

Arancha, Estivella

“Formar part de la Comunitat Sapiens i conéixer les persones que formen part, em fa recuperar l´esperança de que estem en el camí correcte per impulsar els canvis necessaris front al canvi climàtic i no deixar a ningú darrere”

Toni, Burjassot

"Sóc soci de Sapiens, perquè treballem per fer possible el nostre lema, "l'energia en mans de la gent", per a autoproduir i consumir la nostra pròpia energia, gestionant-la de manera democràtica, col.lectiva i participativa".

Rosa, Canet de Berenguer

“Estic molt contenta amb formar part d`aquesta comunitat amb persones tan diferents. Aquesta està sent una experiència molt enriquidora on estic podent participar en donar pasos per empoderar el meu poble...”

Tomàs, València

"Espere poder aportar a la comunitat el poc o molt que sé sobre sistemes energètics, gestió comunitària i transició energètica. Sapiens és tota una oportunitat per apendre i de fer realitat la transformació del model energètic per un més inclusiu, renovable i net."

Amb el suport de: